.
NEW THRUSTER MODEL DROPPING THIS WEEK, CHECK IT OUT
SG/MY
$0.00
smoothstar surf trainer

LANJUTAN Tahap Melayari

CARI SMOOTHSTAR ANDA

Mahu menjana lebih banyak kuasa & sempurna melayari manoeuvres kritikal?

Melayari dengan lebih kerap dan dalam gelombang yang lebih mencabar bukan satu-satunya cara pelayar canggih boleh bertambah baik. Lembaga jurulatih surf SmoothStar boleh membantu anda sempurna giliran yang lebih kritikal, menyesuaikan teknik dan tabiat buruk yang betul, serta mensimulasikan manoeuvres melayari kritikal seperti udara, semua semasa melatih otot melayari teras anda.

Baiki Tabiat Buruk

Mengenang tabiat lama dengan menganalisis kedudukan badan dan pergerakan di SmoothStar. Dengan menggunakan analisis video dengan jurulatih melayari, anda boleh mengenal pasti kawasan untuk pelarasan teknik dan melaksanakan perubahan di darat, kemudian bawa ke air.

Amalkan Manuver Luncur Ombak Kritikal

Pasukan pro SmoothStar seperti Filipe Toledo dan Johanne Defay menggunakan papan jurulatih pelayaran mereka untuk belajar dan mengamalkan manoeuvres melayari kritikal seperti slaid ekor, pemotongan, rumah bulat, dan udara. Sebagai smoothStar bergerak dan berasa seperti papan luncur, ia adalah sempurna untuk jejari yang lebih pendek, giliran kritikal.

Belajar Udara

SmoothStar digunakan secara kerap oleh pelayar canggih untuk belajar dan menala udara halus dari persediaan hingga pendaratan. Anda boleh memecahkan kedua-dua bahagian depan dan udara belakang melalui pendekatan, mampatan, pelancaran dan pendaratan. Menggunakan SmoothStar anda, anda boleh maju ke putaran.

Lancar Rel ke Rel Melayari

Latihan lanjutan dengan SmoothStar anda termasuk peralihan lancar menghidupkan yang dikenali sebagai rel ke rel melayari. Menggunakan SmoothStar anda di tanah rata atau jalan lereng cerun, anda boleh mensimulasikan gelombang dan menjana kelajuan, kuasa dan aliran dengan menyempurnakan peralihan anda antara rel.

Maju ke Permukaan Cerun

Simulasikan gelombang dengan menggunakan SmoothStar anda pada permukaan cerun untuk latihan melayari yang lebih maju. Laluan atau tanjakan curam adalah sempurna untuk menyempurnakan teknik melayari canggih dan manoeuvres.

Simulasi Gelombang

Menggunakan SmoothStar, anda boleh meniru gelombang di jalan atau jalan yang curam. Gunakan penanda untuk mengenal pasti bahagian kritikal gelombang dan mengamalkan teknik latihan pelayaran lanjutan kritikal seperti penempatan tangan dan pergerakan bahu. Ulangi gerudi untuk memperkuat teknik yang baik.

Melatih semua Otot Yang Betul

Anda akan melihat peningkatan yang paling dalam otot yang digunakan untuk meningkatkan mampatan dan pelanjutan. Semakin banyak mampatan dan pelanjutan pelayar canggih mempunyai, lebih banyak kelajuan dan kuasa mereka perlu melakukan maneuvers melayari kritikal. SmoothStar adalah alat latihan melayari yang hebat. manoeuvres. As a surf strength and conditioning tool, SmoothStar is unparalleled.

Apa Seterusnya untuk Pelayar Lanjutan Yang Ingin Terus Maju?

Cari jurulatih SmoothStar berhampiran anda untuk membantu membawa anda melayari ke peringkat seterusnya. Latihan pelayaran lanjutan dengan jurulatih akan menjejaki perkembangan anda dengan mengenal pasti kawasan untuk penambahbaikan, bekerja melalui apa-apa tabiat buruk, dan memberi anda keyakinan dan sokongan untuk melayari manoeuvres kritikal yang sempurna.

MEMOHON UNTUK MENJADI SMOOTHSTAR...

- STOKIS

- PENGEDAR ANTARABANGSA

- JURULATIH SURF

- PELUMBA PASUKAN

SMOOTHSTAR

- GLOBAL

- EUROPE

- USA

- NEGARA-NEGARA LAIN ˇ

smoothstar
© SMOOTHSTAR INTERNATIONAL PTY. LTD. 2020 | PRIVACY | TERMS
cartmap-markermenuchevron-down
ms_MYMalay