.
NEW THRUSTER MODEL DROPPING THIS WEEK, CHECK IT OUT
SG/MY
$0.00
smoothstar surf trainer
CARI SMOOTHSTAR ANDA

PERTENGAHAN Tahap Melayari

Adakah anda plateaued dengan melayari anda?

Adakah anda jatuh ke dalam gelombang bersaiz baik dan menunggang muka hijau terbuka tetapi bergelut untuk membawa anda melayari ke tahap seterusnya? SmoothStar adalah alat yang sempurna untuk menjadi lebih baik di melayari, terutamanya pelayar pertengahan yang merasakan mereka telah berhenti memperbaiki.

Membangunkan Koordinasi dan Irama

Ketahui pemasaan yang betul untuk menyambungkan badan anda yang lebih rendah ke bahagian atas badan anda di atas tanah, menggunakan SmoothStar. Penyelarasan dan irama yang betul menjadi 'perasaan' bahawa anda boleh memindahkan ke gelombang dengan mudah dan cecair.

Memperkenalkan Mampatan dan Pelanjutan

Kekurangan mampatan dan pelanjutan di kaki pelayar adalah salah satu faktor utama yang menghalang pelayar pertengahan daripada menjadi lebih baik semasa melayari. Dengan SmoothStar anda belajar pemampatan, pelanjutan dan masa yang betul. Mampatan yang baik adalah kunci untuk menjana kelajuan yang diperlukan untuk semua manoeuvres.

Menjana Kelajuan

Menjana kelajuan pada SmoothStar memerlukan pergerakan badan yang sama seperti di papan luncur. Menyempurnakan teknik pada SmoothStar akan membangunkan memori otot yang betul. Di dalam air, pergerakan ini akan mula berasa semula jadi dan biasa. Pembelajaran untuk menjana kelajuan membuka kemungkinan menggunakan rel anda dan ukiran jalan anda untuk pusingan yang lebih tajam, pemotongan dan manoeuvres kritikal.

Pertengahan untuk Latihan Melayari Lanjutan

Anda tidak perlu menaik taraf papan jurulatih surf SmoothStar anda. Papan jurulatih melayari yang sama akan bersama anda untuk setiap langkah perkembangan melayari anda, membina teknik dan kekuatan anda semasa anda memperbaiki lebih cepat, dan yang paling penting, bersenang-senang.

MEMILIH
SmoothStar anda

MENGIRA

Sedia untuk
PERTENGAHAN?

Apa yang akan saya pelajari selanjutnya?

Pelayar pertengahan boleh berharap untuk menggunakan SmoothStar mereka untuk latihan melayari lanjutan. SmoothStar adalah alat yang ideal untuk teknik menyempurnakan dan membetulkan tabiat buruk. Surfers boleh mengamalkan manoeuvres melayari kritikal seperti slaid ekor, cutback, rumah pusingan dan udara sebelum bekerja sehingga simulasi gelombang menggunakan cerun curam untuk menyempurnakan kemahiran melayari canggih baru dan manoeuvres.

MEMOHON UNTUK MENJADI SMOOTHSTAR...

- STOKIS

- PENGEDAR ANTARABANGSA

- JURULATIH SURF

- PELUMBA PASUKAN

SMOOTHSTAR

- GLOBAL

- EUROPE

- USA

- NEGARA-NEGARA LAIN ˇ

smoothstar
© SMOOTHSTAR INTERNATIONAL PTY. LTD. 2020 | PRIVACY | TERMS
cartmap-markermenuchevron-down
ms_MYMalay