.
NEW THRUSTER MODEL DROPPING THIS WEEK, CHECK IT OUT
SG/MY
$0.00
smoothstar surf trainer
CARI SMOOTHSTAR ANDA

PEMULA Tahap Melayari 

Adakah anda seorang pelayar pemula yang ingin memperbaiki lebih cepat?

Dikenali sebagai 'Surf Skate', SmoothStar adalah jurulatih pelayaran darat yang mensimulasikan melayari. Ia membantu pelayar pemula dengan kemahiran yang mereka perlukan untuk belajar melayari dan maju dengan lebih cepat. 

Menguasai asas-asas melayari di darat supaya apabila anda sampai ke gelombang, anda akan mempunyai keseimbangan, kestabilan, dan kedudukan badan yang betul. Latihan melayari dengan SmoothStar membantu pelayar pemula menangkap lebih banyak gelombang dan menunggang mereka lebih lama.

Baki Yang Lebih Baik

Keseimbangan memainkan peranan penting dalam mempelajari cara melayari. SmoothStar menawarkan lebih kestabilan daripada papan luncur supaya anda boleh meningkatkan keseimbangan dengan lebih cepat sambil mengamalkan kedudukan badan yang betul. Rasanya dan bergerak seperti papan luncur di atas air.

Posisi Badan Betul

Berdiri di papan luncur anda adalah matlamat seterusnya selepas belajar untuk pop-up di pantai. Dengan jurulatih pelayaran SmoothStar anda akan berlatih dan sempurnakan kedudukan badan melayari yang betul supaya apabila anda memukul gelombang, anda akan berasa lebih biasa dan selesa di papan anda.

Betulkan Pendirian

SmoothStar membolehkan anda membangunkan tabiat yang baik dari awal. Dengan mempelajari pendirian melayari yang betul sebagai pemula, anda jauh lebih cenderung untuk membangunkan tabiat buruk yang boleh mengambil masa bertahun-tahun untuk membetulkan.

Permulaan untuk Latihan Pelayaran Lanjutan

Anda tidak perlu menaik taraf SmoothStar anda apabila beralih dari pemula kepada pelayar lanjutan. Boad latihan melayari yang sama akan bersama anda untuk setiap langkah perkembangan melayari anda, membina kekuatan melayari anda semasa anda memperbaiki lebih cepat, dan yang paling penting, mempunyai lebih menyeronokkan.

Semasa anda maju ke pelayar pertengahan, SmoothStar akan mengajar anda penyelarasan, irama, pusingan atas dan bawah, membawa anda semua jalan untuk menyempurnakan pusingan kritikal sebagai pelayar canggih. 

MEMILIH
SmoothStar anda

MENGIRA

Sedia untuk
PERTENGAHAN?

Apa Seterusnya untuk Pelayar Lanjutan Yang Ingin Terus Maju?

Cari jurulatih pelayaran SmoothStar berhampiran anda untuk membantu membawa anda melayari ke peringkat seterusnya. Latihan melayari lanjutan dengan jurulatih akan menjejaki perkembangan anda dengan mengenal pasti mana-mana bidang untuk penambahbaikan, bekerja melalui apa-apa tabiat buruk, dan memberi anda keyakinan dan sokongan untuk melayari manoeuvres kritikal yang sempurna.

Gee Cormack - Surf Coach, Chix Surf School, Australia

Arthur Kor, SmoothStar Surf Coach

MEMOHON UNTUK MENJADI SMOOTHSTAR...

- STOKIS

- PENGEDAR ANTARABANGSA

- JURULATIH SURF

- PELUMBA PASUKAN

SMOOTHSTAR

- GLOBAL

- EUROPE

- USA

- NEGARA-NEGARA LAIN ˇ

smoothstar
© SMOOTHSTAR INTERNATIONAL PTY. LTD. 2020 | PRIVACY | TERMS
cartmap-markermenuchevron-down
ms_MYMalay